KONUŞULMAYANLAR KONUŞULACAK!

A. Baki KARACA ile Sahipsiz Mikrofon EDESSA TV’de…

VAN 26.03.2015 09:40:14 0
KONUŞULMAYANLAR KONUŞULACAK!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da uzun yıllardır medya sektöründe yer alan Baki Karaca, kendisiyle adeta özdeşleşen 'Sahipsiz Mikrofon' programını bundan böyle EDESSA TV de sunacak. 24 yıl önce medya sektörüne giren ve bugüne dek birçok televizyon ve radyoda programlar sunan Karaca, söz konusu programını merkezi Ş.URFADA olan EDESSA TV’de sunacak. Sadece Sahipsiz mikrofon programı değil Van’ın siyaset, sağlık, eğitim, ekonomi, tarım, hayvancılık, göç, mülteci, halkın ve STK ların bütün meselelerini, sorunlarını, sıkıntılarını EDESSA TV’de gündeme getirecek. Yani Van halkı artık kendisini EDESSA TV’de izleyecek.

Van'da Merkür TV, Çınar TV, Van TV gibi televizyonların yanı sıra, bazı radyolarda çalışan, yine bir dönemler Burç FM başta olmak üzere bazı ulusal radyolarda dört büyüklerin maçlarını anlatan Baki Karaca, artık EDESSA TV’de izleyicileri ile birlikte olacak. Karaca, çok uzun yıllardır yaptığı ve adeta kendisiyle özdeşleşen 'Sahipsiz Mikrofon' adlı programıyla Van için hizmet verecek olan EDESSA TV’de olacak. 

KENTİN SORUNLARI TARTIŞILACAK

Açıklama yapan Karaca, her sunacağı programa; ildeki tüm basın mensuplarının ve sivil toplum kuruluşlarının desteğini beklediğini belirterek, kentin sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında gayret göstereceklerini ifade etti.  Şu ana kadar yaptığı programlarla hep haktan ve adaletten yana olan Karaca’nın bundan böyle EDESSA TV’de yapacağı programların, kısa süre içinde iyi bir reyting alması bekleniyor.

 Karaca kimsenin tarafı değil, hakkın ve halkın yani doğruların yanında yer alacaklarını belirtti. Söz konusu programların ileriki günlerde yayına gireceğini Van halkına müjdeleyen Karaca, Türkiye’deki tüm hemşerilerimizin bizi izlemesini ve takip etmesini temenni ediyorum dedi.

FREKANSLARI:
Frekans (MHz): 12641
Polarizasyon: H (Yatay)
Sembol Oranı (ksps): 30000
FEC: 2/3
Kapsama: Batı
Paket: TÜRKSAT ANKARA PAKET 5 - BATI