Koç, Berberler ve Kuaförler Federasyonu çalıştayına katıldı

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu oda başkanlarını istişarelerde bulunmak ve esnaflar ile ilgili konuları masaya yatırmak için düzenlediği çalıştaya Van Berlerler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç da katıldı.

VAN 8.07.2019 18:41:12 0
Koç, Berberler ve Kuaförler Federasyonu çalıştayına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Berberler ve Kuaförler Fedarasyonu  oda başkanları ile Ankara Kızılcahamam’da iştişarelerde bulunmak üzere düzenlediği çalıştayda bir araya geldi. 

   Çalıştayda; Hafta tatili ve çalışma saatleri, fiyat tarifeleri, Bağkur'lu esnafın SGK'lıların haklarından faydalanması, sahte eğitmenler için yapılabilecek işlemler, berberler ile kuaförler ve güzellik uzmanları için kutlama gününün belirlenmesi gibi konuların masaya yatırıldığı çalıştay verimli çalışmalara sahne oldu. 

     VEYSEL KOÇ, "ESNAFIMIZIN AYAKTA KALMASI İÇİN SAHİP ÇIKMALIYIZ"

   Van Berlerler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç’un da katıldığı çalıştayda berberler ve kuaförlerin sorunlarını, kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınmasında karşılaşılan sorunları, son zamanlarda Türkiye genelinde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmeler nedeniyle üyelerinin yaşadığı sıkıntıları ve nasıl destek olunması gerektiği ile ilgili görüşlerini paylaştı. 

   Esnafların toplumun huzur ve güveninin sigortası olduğuna değinen Veysel Koç, “Esnafımızın ayakta durması için sahip çıkmalıyız. Bunun için de kayıt dışı çalışmaya son vermeliyiz. Ayrıca ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlardan etkilenen esnafımıza finansal destek mekanizmalarını arttırmalıyız. Esnafımız ayakta durmalı ki toplumun dayanağı olmayı sürdürebilsin” dedi.