Kışın programsız, yazın programlı kesinti!

Yaz ve kış elektrik kesintilerinin eksik olmadığı Van'da bu aralar da sık sık elektrik kesintileri yaşanır oldu. Ancak şuanda yapılan elektrik kesintilerinin birçoğu programlı kesinti. Yani planlı bir şekilde bu kesintiler yapılarak onar?

VAN 30.07.2015 19:22:44 0
Kışın programsız, yazın programlı kesinti!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da can sıkan boyutları çoktan aşan elektrik kesintileri dört mevsimde de yaşanıyor. Yapılan açıklamaya göre haftasonu bir çok mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.
İlk kesinti yarın gerilim dönüşüm çalışması nedeniyle 07.30 ile 16.30 saatleri arasında Şabaniye Mahallesi, İŞGEM Civarı ve 1 Nolu Su Deposu civarında gerçekleşecek. Yine yarın 09.00 - 16.00 saatleri arasında bakım onarım çalışması gerekçesiyle Gürpınar merkez ve köyleri ile Edremit'in Çiçekli Mahallesi'nde elektrik kesintisi yapılacak.

TEİAŞ 17. Bölge Müdürlüğü İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından 154 KV Van TM'den M5, M6 M2 fider çıkışında bakım ve test çalışması yapılacağından dolayı Pazar günü de saat 10.00 ile 14.30 saatleri arasında Abdurahman Gazi Mahallesi, İskele Mahallesi, Yalı Mahallesi, Selimbey Mahallesi, Halilağa Mahallesi, Emimpaşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Altıntepe Mahallesi, Sanayi Siteleri, Bardakçı Mahallesi, Bostaniçi Mahallesi, Karpuzalan Mahallesi, Vali Mithat Bey Mahallesi, Yalım Erez Mahallesi ve Kevenli Mahallesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yine pazar günü TEİAŞ 17.Bölge Müdürlüğü İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından 154 KV Van TM M3, M4, M1 fider çıkışında bakım ve test çalışması yapılacağı bu bu nedenle saat 07.00 ile 10.00 saatleri arasında Akköprü Mahallesi, Alipaşa Mahallesi, Bahçıvan Mahallesi, Beyüzümü Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Yeni Mahalle, Karşıyaka Mahallesi, Serhat Mahallesi, Çarşı Merkez, Şabaniye Mahallesi, Hacı Bekir Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hanikoğlu Mahallesi, İkinisan Caddesi'nde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Gerilim dönüşümü çalışması nedeniyle de Pazartesi günü ise İŞGEM ve Kümeevler'de de saat 07.30 ile 16.30 saatleri arasında elektrikler olmayacak.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Umut Tarhan