KEYİFLİ'DEN İDDİALI ÇIKIŞ...

Ak Partili Keyifli Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

VAN 12.02.2014 16:35:19 0
KEYİFLİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Bir kahvaltı salonunda gazetecilerle bir araya gelen İpekyolu Belediye Başkan adayı Abdulmenaf Keyifli, basının yerelde ve ulusalda bir köprü görevi üstlendiklerini vurgulayarak, basın sayesinde halkın doğru ve tarafsız haberlere ulaştığını söyledi. Ak belediyeciliği en iyi şekilde yaşamak ve yaşatmak için göreve talip olduklarını belirten Keyifli, “AK Parti yerel yönetimler alanında hem ekol hem de bir okuldur. AK Partili belediye başkanları bulundukları yerlerin makus talihlerini değiştirmektedirler. Bizde İpekyolu’nun makus talihini değiştirmeye adayız. ‘Bir şehri imar etmek, o halkın gönlünü kazanmaktır’ sözü ile bizlerde halkımızın gönlüne talibiz” dedi.

Her zaman demokratikten yana, katılımcı ve paylaşımcı, sivil toplumu ve basını önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, halkın değerlerine sahip çıkan, aydınlığa açık karanlığa kapalı ve hizmet etmeyi seven biri olacağının altını çizen Keyifli, “Ben ve İpekyolu İlçe Başkanlığı’nın bütün birimleri ile ilçemizi ak belediyecilikte taçlandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Kazanmaya olan inancımız sonsuz ve tamdır” diye konuştu.

Kahvaltılı basın toplantısında bulunan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ise, seçim öncesi çalışmalarına kısaca değinerek, ileriki süreçte yapılan projelerin basına tanıtılacağını sözlerine ekledi.

AK PARTİLİ KEYİFLİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİLİ KEYİFLİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ