Keyifli Aday Adaylarıyla bir araya geldi

AK Parti İpekyolu İlçe Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli, belediye meclisi üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi.

VAN 14.02.2014 00:01:27 0
Keyifli Aday Adaylarıyla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van-Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, belediye meclisi üyesi aday adayları ve partililer katıldı.
Burada bir konuşma yapan AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli, görevleri talep etmenin herkesin en doğal hakkı olduğunu belirterek, “Bu görevlerde birileri dışarıda olacak birileri içerde.
Bu görevler birilerine nasip olacak. Dolayısıyla sizden ricamız şudur, bizim şu anda başvuru sayımız 90’a çıktı. Şimdi bu bir gerçek ki liste 37 kişiliktir. Gönül isterdi ki hepinize yer olsun, ama sizden şunu istirham ediyorum. Gönüllerimiz kırılmasın, biz hep birlikte AK Partiliyiz ve öyle kalmayı da sürdüreceğiz. Arkadaşlar bir seçim sürecindeyiz. Bu seçimin Van için ehemmiyetini eminim hepimiz biliyoruz.
Bizim amacımız birilerinin bir yerlerde olmasından çok AK Parti’nin ak belediyelerinin bu Van’ı idare etmesidir.
Şimdi büyük fotoğrafı göz önüne alarak hareket etmemiz gerekir. Büyük fotoğrafı her zaman en önde tutalım. Bu da AK Parti’nin ak kanunların iktidara gelmesidir, Van’da yerel yönetimlerde iktidar olmasıdır” şeklinde konuştu.