Keskin ve Çağan'dan Ercişlilere Teşekkür Konuşması

Van’ın Erciş ilçesinde seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından zaferini ilan eden Erciş’in ilk kadın Belediye Başkanı Diba Keskin, seçmenlerine teşekkür konuşması yaptı.

VAN 1.04.2014 15:53:05 0
Keskin ve Çağan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Keskin, Halkın belediyesi olmaya söz verdik, bu sözümüzü yerine getirmek için çalışacağız dedi.



Dün yapılan yerel seçimlerde Erciş’te en yakın rakibine 4 bin 608 oy farkı atan Erciş’in yeni Belediye Başkanı Diba Keskin seçmenlerine teşekkür konuşması yaptı. Keskin, herkese eşit şartlarda hizmet edecekleri söyledi.




Keskin, Erciş’i kalkındırmak ve yeniden yapılandırmak için halka ortak karar alarak çalışacaklarını da ifade ederek, “Biz halkın partisiyiz ve gücümüzü halktan alıyoruz. Görüşünüz, düşünceniz ne olursa olsun Erciş Belediyesi hepinizindir. Bizler sizin için varız. Daha öncede ifade ettiğim gibi size sözüm var. Ben o makam koltuğa oturmayacağım. Mazbatalarımızı alır almaz o makam koltuğu belediyenin çaycısına hediye edeceğim. Dönmeyen sabit istikrarlı bir koltuk alacağız. Eş başkanımızla birlikte Erciş’in istikrarı için çalışmaya başlayacağız. Erciş halkı bize bu fırsatı sunmasından ve BDP’yi tercih etmelerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.




Erciş’te dillerin, kültürlerin yaşatılması için çaba göstereceklerini de anlatan Keskin, çıkar ve menfaatlere asla fırsat vermeyeceklerini bildirerek, “Bize sorunlarını anlatacak herkesin yeri başımız gözümüz üstünedir. Fakat bazı grupların ya da, ailelerin isimlerini referans olarak kullanıp yanımıza gelen hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz. Bize gelen herkes halktır, biz de halkız. Sorunlarımıza ve sorunlarımızın ortak çözümüne hep beraber karar verip çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu .




Eş Başkan Abdurrahman Çağan ise, yapılan seçim çalışmalarında halkın adeta seferber olduğunu ifade ederek bu anlamda herkese teşekkür etti. Eş başkanlar yapılan konuşmaların ardından, halkın arasına girerek halay çekti. Buradaki tören sonrası vatandaşlar araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı.