Keser ve meclis üyelerinden Edremit Belediyesi'ne ziyaret…

İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser ve DBP'li meclis üyeleri, Edremit Belediyesi'ne destek ziyaretinde bulundu. Keser, DBP'li belediyeler olarak hizmetle demokratik mücadeleyi hep beraber aynı paralelde halkla beraber yaptıklarını belirtti

VAN 3.09.2015 17:06:40 0
Keser ve meclis üyelerinden Edremit Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Veysel Keser ve DBP'li belediye meclis üyeleri Edremit Belediyesini ziyaret etti. Edremit Belediye Eşbaşkan vekili Nurhayat Çelik, Keser ve meclis üyelerini kapıda karşıladı.
Keser, Edremit Belediye Eşbaşkanı Sevil Rojbin Çetin'in tutuklanmasından dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirtirken, Eşbakan vekilliğine seçilen Nurhayat Çelik'e de başarılar diledi.
"EDREMİT BELEDİYESİ'NE DESTEĞE HAZIRIZ"
İpekyolu Belediyesi olarak her zaman Edremit Belediyesi'ne destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Keser, DBP'li belediyeler olarak halkla beraber yaşamın tüm alanlarında hizmeti aralıksız sürdüreceklerini dile getirdi.
Keser, süren savaşların tüm halkları etkilediğini belirterek, "Artık medeniyetlerin vicdanı kıyılara kusuyor. Çocukların cansız bedenleri kıyıya vuruyor. Bu tablo aslında ciddi bir sinyaldir. Hem inançlar babında hem ideolojiler hem de medeniyet babında ciddi bir sinyaldir. O bebeğin suÇu ne? Ailesi, Ortadoğu da yaşanan savaştan dolayı kaçıp denizin öbür yakasında yaşam umudu aramaya çalıştı. Bizlerinde sonu Suriye gibi ortada doğu gibi daha vahim bir hal alabilir. Biz istiyoruz ki başta toprağımızda ülkemizde ve Ortadoğu'nun genelinde barış kardeşlik, diyalog ve eşitlik hakim olsun." diye konuştu. 
Edremit Belediye Eşbaşkan vekili Nurhayat Çelik ise Keser ve meclis üyelerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çelik, zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, her kese kolaylıklar diledi. Baskılar ne olursa olsun bu mücadeleyle bugünlere geldiklerini aktaran Çelik, "Elbette mücadelemizin sonucunda barış'ı biz halkımızla birlikte getireceğiz" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi