Keremoğlu’ndan, Genel Müdür Tekataş’a ziyaret…

Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekiler, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması da konuşul

VAN 29.11.2018 12:33:57 0
Keremoğlu’ndan, Genel Müdür Tekataş’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Geçtiğimiz ay görevinden ayrılarak Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı olan ve akabinde yeniden görevine dönen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş’a ziyaretler sürüyor.

   Bu kapsamda Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekiler de, VASKİ Genel Müdürü Tekataş’ı ziyaret ederek, kente yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalar için teşekkür etti.

    Söz konusu ziyarette Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması da konuşuldu. Müdür Keremoğlu, Vali Zorluoğlu’nun hem valilik, hem de Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde Van’a büyük katkılar sunduğunu belirterek, “Kentimizde güzel işler yapan birinin nereli olduğu hiç önemli değil. Sayın Valimiz çok güzel çalışmalara imza attı. Şehrin yol, kaldırım, asfalt, park, kent meydanı, arıtma tesisi, Akdamar’a tatlı su çekilmesi, katık atık bertaraf tesisi ve daha sayamayacağımız birçok hizmete imza attı. Allah ondan razı olsun. Trabzon’da da büyük çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Rabbim onun yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

   Keremoğlu, Van’a genel müdür olarak geldiği günden bugüne yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Genel Müdürü Ali Tekataş’a da şükranlarını sunarak, “Ali beyin çalışmaları halkımız tarafından da takdir ediliyor. Bizler de siyasete soyunan, ama nasip olmayan Ali Tekataş’ın yeniden görevine dönmesinin kent açısından önemli bir şans olduğunu düşünüyoruz. Tekataş öncesi VASKİ ve VASKİ’nin yaptığı çalışmalar ile, Tekataş genel müdür olduktan sonra yapılan çalışmaları kıyasladığımızda gerçekten de büyük projelere imza atıldığını görüyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

   Vali Zorluoğlu’nun Trabzon’a adaylığının Trabzon açısından şans, ama Van açısından da şansızlık olduğunu vurgulayan Tekataş, “Daha önce Elazığ’da birlikte çalıştık. Bir buçuk yıldır da Van’da Sayın Valimizle birlikte çalışıyoruz. İnanın önemli çalışmalar yaptığına şahit olduk. Sayın Valimizin yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.