Kemalistler pusuda!

'Kemalist rejimi koruyup kollama adına 12 Eylül darbesini yaptıklarını söyleyen Kenan Evren, “Darbe yapmak için şartların olgunlaşmasını bekledik” demiştir. Kemalistler darbe yapmak için şu anda da şartların olgunlaşmasını beklemek

VAN 16.03.2017 18:34:09 0
Kemalistler pusuda!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Lütfü Oflaz'ın yorumu;

Kimse 15 Temmuz darbesine bakıp da Kemalistlerin darbecilikten vazgeçtiklerini, artık darbe karşıtı olduklarını sanmasın.

Hele de Kemalistlerin, Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan referandumunu kazanmasının Kemalist rejimin, Kemalist vesayetin sonu olacağı endişesini taşıdıkları düşünülürse, bunu önlemeye kalkışabilecekleri de dikkate alınsın.

Evet, kimse 15 Temmuz darbesine bakıp da görüntüye aldanmasın.

Eğer 15 Temmuz darbesini FETÖ’cü subaylar değil de Kemalist subaylar yapsaydı, Kemalistler var güçleriyle bu darbeye destek olurlardı.

Ve eğer darbeciler ülke yönetimini ele geçirip Adnan Menderes gibi Tayyip Erdoğan’ı da assalardı, Kemalistler bunu avuçları patlayıncaya kadar alkışlarlardı.

Bu gibi zulümler konusunda Kemalistlerin geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının da teminatı.

Kemalistler geçmişte sosyalistlerden İslamcılara kadar her kesime zulüm yaptı.

Kemalist olmayanlara hayat hakkı tanımadı.

Sosyalist önder Mustafa Suphi’yi boğduran, sosyalist şair Nazım Hikmet’i hapse atan, sosyalist yazar Sabahattin Ali’yi hunharca katleden Kemalistlerdir.

İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif’i sürgüne mecbur eden, İskilipli Atıf Hoca’yı idam eden ve onlar gibi birçok İslamcıya zulmeden Kemalistlerdir.

Şair-yazar Nihal Atsız gibi Türkçüleri tabutluk denilen daracık hücrelere kapatan Kemalistlerdir. 

Adnan Menderes’ten Süleyman Demirel’e, Süleyman Demirel’den Necmettin Erbakan’a kadar milletin seçip başbakan yaptıklarını darbelerle devirenler Kemalistlerdir.

12 Mart’ta yaptıkları darbeyle sosyalist gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Mahir Çayan gibi gençlerin katledilmesine yol açan Kemalistlerdir.

Kemalistlerin tarihi darbelerin ve zulümlerin tarihidir.

Kemalistler şu anda Kemalist rejimi, Kemalist vesayeti koruyup kollama adına bir darbe için pusudadır!

FETÖ’cüler de darbeciliği Kemalistler ile ABD’den öğrenmişlerdir!

Nitekim ABD, örneğin 12 Eylül darbesini yapan ordunun Kemalist komutanları için “Bizim çocuklar darbe yaptı” demiştir.

Kemalist rejimi koruyup kollama adına 12 Eylül darbesini yaptıklarını söyleyen Kenan Evren, “Darbe yapmak için şartların olgunlaşmasını bekledik” demiştir.

Kemalistler darbe yapmak için şu anda da şartların olgunlaşmasını beklemektedir.

Hele de şu anki Avrupa’nın, Tayyip Erdoğan iktidarına yönelik bir darbeyi destekleyeceğini bilmeleri, onları cesaretlendirmektedir.

Kemalist demek bir yönüyle de darbeci demektir.

Nitekim bugün ülkemizdeki en Kemalist partinin lideri Doğu Perinçek’in geçmişi buna örnektir.

Doğu Perinçek, Adnan Menderes’i asan 27 Mayıs darbesini destekliyor.

Onun 12 Mart darbesinin öncesindeki 9 Mart cuntasının elemanı olduğu biliniyor.

Doğu Perinçek’in 12 Eylül darbesini yapan Kenan Evren’e, o zamanki yardımcısı Oral Çalışlar ile “Sizi destekliyoruz; emrinizdeyiz” türünde bir mektup yolladığı belgelenmiş bulunuyor.

Yine onun 28 Şubat darbesi döneminde Kemalist generallerin dindarlara yaptıkları zulümleri yetersiz bulduğu, “Devrim kanunları uygulansın” diyerek kafasına göre adam asan İstiklal Mahkemeleri’nin kurulmasını istediği unutulmuyor.

İşte onun için Doğu Perinçek’in tipik örneği olduğu bu Kemalistlere karşı her an tetikte olmak gerekiyor.

STAR