Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk’e teşekkür…

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Fenerbahçe-Konyaspor futbol maçı için kurumlarına bağlı birimdeki çocukların uçak biletlerini karşılayan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e teşekkür

VAN 23.03.2017 17:45:56 0
Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk’e teşekkür…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir ve Sevgi Evleri ve Çocuk Evleri’ndde kalan çocuklarla birlikte, Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

   Yapılan ziyarette Fenerbahçe Konyaspor futbol maçı için çocukların uçak biletlerini karşılayan İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk’e çocukların imzaladıkları Fenerbahçe forması ile çiçek hediye edildi.

  Geziye katılan çocuklar, ilk kez uçağa binmenin, İstanbul’u gezmenin ve maçı sahada izlerken yaşadıkları  deneyimin heyecanını paylaştı.    

   İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk ise her zaman çocukların yanında olmaktan gurur duyduğunu, bur tür projeleri Belediye olarak desteklediğini ve her zaman destek olacaklarını ifade etti.

   İl Müdürü Seyfi Bozçelik, çocuklara çeşitli hediyeler sunan İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi