Kaymakam Uçar, Ceylani’yi ziyaret etti

Tuşba İlçe Kaymakamlığı’na atanan Meral Uçar, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek eğitim, öğretim ve okullar hakkında bilgiler aldı.

VAN 18.01.2017 17:35:52 0
Kaymakam Uçar, Ceylani’yi ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Kaymakamı Meral Uçar’a Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

    Ceylani,“Sayın Kaymakamımızın bu konu ile ilgili duyarlılığı eğitim camiasına, öğretmenlere, öğrencilere ve eğitim, öğretimimizin her kademesine umut vermektedir. Bizler Sayın Kaymakamımızın ilçemizde çok iyi inovasyon oluşturacağı kanaatindeyiz. Sayın Kaymakamımızın projeleri var, Bu projelerle İlçemizde eğitim, öğretim, akademik başarısı, sosyal ve kültürel sportif faaliyetlerin en üst düzeye çıkarmak için her türlü desteği sunacağına inanıyoruz. İdareciler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizde akademik başarı, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde çok güzel çalışmalar yapacağına dair bizde bir kanaat oluştu. İlçe Kaymakamımız Sayın Meral Uçar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.