Kaymakam Sarı’dan okullara ziyaret…

Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba İlçesine Bağlı Şemsibey ilk ve ortaokulu, Vali Adnan Darendeliler ilk ve ortaokulu ve Halide Edip Adıvar mesleki ve teknik Anadolu lisesi okullarına ziyaret etti.

VAN 27.04.2015 17:42:17 0
Kaymakam Sarı’dan okullara ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
OkullarınSınıflarının fiziki durumlarını, lavaboları ve müştemilatı teftiş ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek okulun sorunlarını dinleyenKaymakam Musa Sarı, “Tuşba İlçemize bağlı 3 okulumuzu ziyaret ederek bazı kontrollerde bulunduk. Öncelikle şunu belirtmek isterim Şemsibey İlk ve Ortaokulumuzu ikili öğretimden normal öğretime geçireceğiz. Okulumuzun her türlü ihtiyaçlarında Tuşba Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarında olacağız. Halide Edip Adıvar Lisesinde de atölyelerde kuaförlük, çocuk gelişimi ve mutfak bölümündeki çalışmaları yerinde denetledik. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan yemeklerin tadına baktık ve gerçekten verilen eğitimin işe yaradığını gördük. Türk ve Dünya mutfağını öğrenen kızlarımızın ünlü aşçılar olmaya aday olduklarına inanıyorum” dedi.
Kaymakam Sarı, aynı zamanda pansiyonda da incelemelerde bulunurken idareci ve öğretmenlere de başarılı çalışmaları ve okulların temizlik durumlarından dolayı teşekkürlerini sunarak okuldan ayrıldı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi