Kaymakam Öztürk’ten, kırsal mahallelere ziyaret…

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk beraberinde birim amirlerinden oluşan bir heyetle, merkeze 48 km uzaklıktaki Karakoç ve yine merkeze 43 km uzaklıktaki Değirmenarkı mahallelerine ziyarette bulundu.

VAN 8.10.2018 16:30:33 0
Kaymakam Öztürk’ten, kırsal mahallelere ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Ziyaretlerinde, belediye hizmetlerini yerinde inceleyen ve ihtiyaçlar hakkında bilgilendirilen Öztürk, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi, çözümleri için yetkililere gerekli talimatları verdi.

         Her iki mahalledeki okulları da ziyaret eden Öztürk çocuklara içerisinde; çift gözlü kalemlik, kalemtıraş, silgi, makas, yapıştırıcı, 12’li pastel boya, kurşun kalem, kırmızı kalem, çizgili defter, kareli defter, resim defteri gibi temel kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantaları hediye etti.

         Eğitim ve öğretimi keyifli kılan hediyelerini Cemil Öztürk’ten alan çocuklar kadar veliler de memnuniyetlerini belirttiler. Öztürk, çocuklarımıza yapılan eğitim araç ve gereç desteğinin kırsal mahallelerimizdeki okullarımızın genelinde devam edeceği müjdesini de vererek toplamda 5 bin çantanın dağıtımının yapılacağını bildirdi. Öztürk ayrıca eşi vefat eden Karakoç Mahallesi Muhtarı İsmet Yıldız’ın taziyesine de katılarak aileye başsağlığı dileklerini iletti.

izmir bayan escort