Kaymakam Öztürk çalışmaları inceledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk , Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Veteriner caddesi, Kale parkı yolu ve Edremit sokaklarındaki gerçekleşen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

VAN 19.11.2017 18:57:54 0
Kaymakam Öztürk çalışmaları inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Esenyurt Yaşam Merkezi ve önünde bulunan Veteriner Caddesinin kaldırım ve yol yapımı kontrol edildi.  
Yol genişletme esnasında evi geriye alınan ailenin yeni yapılan evini  kontrol eden ve  aile ile Kaymakam Cemil Öztürk arasında sıcak sohbet gerçekleşti. Aile çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
   Daha sonra Yalı Mahallesi  Kale parkı yol çalışmaları incelendi.
    1500 metrekarelik  alan bataklıktan kurtarıldı.  Gerekli  alt zemin iyileştirme işlemi yapılarak  etrafına bordür ve oluk döşendi. Zemin malzemesi olan pmt serilerek asfalt için hazır hale getirildi. Yarın asfalt döküm işleminin  yapılacağı bilgisi verildi.
Son olarak Buzhane Mahallesi  Edremit Sokak da incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Öztürk'e  çalışmalar hakkında bilgi verildi.
    1 kilometrelik alt yapısı  VASKİ tarafından yenilenen yolun, yol genişletme, kaldırım yapımı, bordür ve oluk çalışmaları yapıldı.
Ardından pmt ve BSK sıcak asfalt çalışması yapılan yola son olarak çizgi çalışmaları  da yapılarak yolun hizmete açıldığı bilgisi verildi. Mahalle sakinleri ve çocuklarla sohbet eden Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk  çocuklara satranç takımı  hediye  etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi