Kaybedilen puan taraftarı üzdü

Van Büyükşehir Belediyespor'un hafta sonu Çine Madranspor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybetmesi taraftarı üzdü. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Kırmızı-Siyahlı takımın Batman'dan puan veya puanlarla dönmesi gerektiğini vurgu

VAN 22.09.2015 11:22:06 0
Kaybedilen puan taraftarı üzdü
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, 8 puanla 5. sırada yer alıyor. Evinde konuk ettiği Çine Madranspor karşısında 1 puanla sahadan ayrılan Van Büyükşehir Belediyespor, taraftarını üzdü.
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor'un fanatik taraftar grubu Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, 90 dakika boyunca takımı desteklediklerini belirterek, "Grupta şuan 5. sırada bulunuyoruz. Cumartesi günkü karşılaşmada maalesef Van Büyükşehir Belediyespor, 1 puan alarak bizleri üzmüştür. Gönül isterdi ki 3 puan alalım ama olmadı. Bundan sonra takımımıza iç sahada olan desteğimizi dış sahada sürdüreceğiz. Biz her zaman bu takımın yanında yer aldık. İnşallah bundan sonra güzel günler göreceğiz. Bu hafta Batman'a gidip takımımıza orada da destek vereceğiz" dedi.

Bölge: Salih Deniz