KAYATÜRK’TEN O GAZETECİYE SERT SÖZLER!

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk haftasonu katıldığı Tuşba mitinginde kendisini eleştiren gazeteciye göndermelerde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda kendisinin Van Belediyesi’ni eleştirmesi üzerine hakarete varan sözler sarfettiğini

VAN 18.03.2014 16:16:18 0
KAYATÜRK’TEN O GAZETECİYE SERT SÖZLER!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Öte yandan geçtiğimiz aylarda kendisinin Van Belediyesi’ni eleştirmesi üzerine hakarete varan sözler sarfettiğini belirttiği gazeteci ile ilgili olarak da sert sözlere yer verdi; “Bir zamanlar Çelik’i yazan gazeteci şimdi de beni eleştirmeye başladı” diyen Kayatürk, bu gazeteciye “Belediyeyi eleştirirken sana mı soracağız” diyerek tepki gösterdi.

Kayatürk ayrıca; “Bizler zaman zaman belediyenin hizmetlerini eleştiriyoruz. Bunların Van’a daha çok hizmet yapmamalarını eleştiriyoruz. Milletvekilimiz dedi ki susuzluk var, belediye çıkıp yapmadığı hakaret kalmadı. Fevzi Özgökçe çıkıp dedi ki; bir ilin belediyesi bu mudur? Bir ilin belediyesi böyle mi çalışır? Belediye başkanı çıkıp Özgökçe’ye yapmadığı hakaret kalmadı. Allah aşkına adam gibi çıkıp; evet bizim bu eksikliklerimiz, tembelliklerimiz var ancak biz şunları da yaptık demek yerine sizin yaptığını bu hakaretler doğru mudur? Bakın ben kendi şahsım olarak 3 ay önce belediyenin hizmetlerini çıkıp eleştirmiştim. Ben onu eleştirirken kendini bilmez, kendini kaybetmiş bir gazeteci çıkıp eskiye dönük Sayın Hüseyin Çelik ile ilgili sık sık yazı yazan biri şimdi bu dönemde bizleri yazıyor. Oda yapmadığı hakaret bırakmadı. Ben bunun için sustum, basındaki arkadaşlar onun ağzının payını verirler diye düşündüm ama bir şey yapılmadı. Allah aşkına ben ne söylemiştim; AK Parti buraya 30 bin konut yaptı. Bu konutların içerisindeki çöpleri toparlamayan bir belediye var demiştim. Yanlış mıyım? Peki, şimdi o 4’ncü sırada, BDP meclis üyesi olan o çöpten, çamurdan yerleri bu adamdan izin alarak mı eleştireceğiz? Biz bunları eleştireceğiz ve sorgulayacağız. O bahsettiğim arkadaş benim hakkımda yazı yazmamış, eleştiri yapmamış sırf hakaret etmiş. Avukatlar biz dava açacağız dediler. Bende dava açın ama 50 kuruşluk dava açın dedim, bu onun için yeterlidir.”