Kaya projelerini açıklıyor!

Van Belediye Başkanı Bekir Kaya yarın Newroz'da projelerini açıklıyor.

VAN 22.03.2014 00:16:02 0
Kaya projelerini açıklıyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00

30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdüren BDP'de uzun süredir sessizliğini koruyan Bekir Kaya yarın Van'da yapılacak olan Newroz'da projelerini açıklayacak.

Alınan bilgiye göre şimdiye kadar projeler konusunda ser verip sır vermeyen Bekir Kaya, yarın kalede düzenlenecek olan Newroz'da uzun süredir üzerinde çalıştığı projeleri açıklayacak.

AK PARTİ'NİN PROJELERİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Hem Newroz'u kutlayacak hem de projelerini halka anlatacak olan Bekir Kaya, böylelikle uzun süredir "Projeleri yok" şeklindeki eleştirilere de cevap vermiş olacak. Öte yandan AK Parti'nin projelerini de eleştiren ve geçtiğimiz günlerde yine AK Parti'nin söylemlerini değerlendiren Kaya, şu ifadelere yer vermişti; “Bilbordalara asmışlar, ‘Van’a iş, aş gelecek’ diye. 12 yıldır siz iktidar değil miydiniz? Madem Van’da bu kadar iş, aş sıkıntısının olduğunun farkındasınız, 12 yıldır Van için, bölge halkı için ne yaptınız? Her seçim döneminde hayali ve uyduruk projelerle halkın karşısına geçip oy istiyorlar. Bir Newroz ülkesi projeleri vardı, o projenin üzerinden tam 4 yıl geçti. Yani nasıl ki Newroz ülkesi projeleri hayali ve o kadar yalansa, bugün Van’da bilbordalara astıkları projelerde o kadar yalandır. Kürt halkının artık bu tür yalanlara karnı tok, biz bu seçimlerde hep birlikte büyük bir zaferle çıkacağız. Belediye sizlerin bizlere vermiş olduğu emanettir. Sizlerin huzurunuzda söz veriyoruz, bu emanetinize asla ihanet etmeyeceğiz. Bu emanete ihanet için uzanan ellere izin vermeyeceğiz."

ŞEHRİVAN