Kaya: Aşı konusunda kafaları bulandıran şarlatanlar var

Üçüncü doz aşını yaptıran Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, özellikle aşı karşıtlarına yönelik sert eleştirilerde bulunarak, "Vatandaşların aşı olmaması için kafa karıştıran şarlatanlar var. Halkımızı

VAN 27.08.2021 10:33:59 0
Kaya: Aşı konusunda kafaları bulandıran şarlatanlar var
Tarih: 01.01.0001 00:00

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Van Valiliği önünde kurulan çadırda 3. doz aşısını yaptırarak, Vanlılara aşı yaptırma çağrısında bulundu.

Koronavirüse karşı herkese aşı olma çağrısı yapan Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, üçüncü doz aşısını yaptırdı.

Üçüncü doz aşısını yaptıran Başkan Kaya, koronavirüse karşı tek kalkanın aşı olduğunu vurguladı. Aşı sonrası sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Kaya, Van halkını ise aşı konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Tüm Vanlıları aşı olmaya davet eden Kaya, "Eğer sıhhatli bir hayat yaşamak istiyorsak, sevdiklerimizle güzel bu dünyada yaşamak istiyorsak, aşı olmamız lazım. Bazı gruplar, insanların kafasını karıştırıp aşı olmamaya yönlendiriyor, bu yanlıştır. Eskiden sıtma, verem, kızamık gibi hastalıklar vardı. Bu hastalıklardan ölen çocuklar çoktu. Tıp gelişti. Çocuk olduktan sonra bu aşılar geliştirip yapıldı. Onun için herkesi aşıya davet ediyorum. Koronavirüsü yenmemiz tek yolu aşıdan geçiyor. Bundan dolayı biran önce aşı olmamız gerekiyor. Aşı çadırında akşam vakitlerine kadar bekleyip, halkın sağlığını düşünerek görev yapan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur