Karla mücadele çalışmalarında VASKİ desteği…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ), Van’da son bir haftadır görülen yoğun kar ve olumsuz hava koşullarıyla mücadele eden Büyükşehir ekiplerine, kar temizleme çalışmalarında tam destek veriyor.

VAN 10.02.2020 16:54:15 0
Karla mücadele çalışmalarında VASKİ desteği…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde çalışmalara katılan VASKİ ekipleri, bazen de mahsur kalan araçları kurtararak vatandaşların yardımına koşuyor.

  Gürpınar Topsakal’da görevden dönen VASKİ iş makinesi yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişti. Yoğun tipiden dolayı kara saplanan araç kurtarılarak en yakın yerleşim birimine ulaşması sağlandı.

  Muradiye İlçesi Topuzarpa Mahallesinde ise acil bir hastanın olduğu ihbarı üzerine VASKİ ekipleri yolu açarak, hastanın sağlık birimine yetişmesine yardımcı oldu.

  Tüm ekip ve araçlarıyla kar mücadelesine katılan VASKİ ekipleri sahada tam kadro görev yaparak karla mücadele için yoğun gayret gösteriyor.

   Ekiplerin çalışmalarını yakından takip eden VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Makine İkmal Garajına giderek ekiplerle bir araya geldi.

   Kendilerini göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eden Kaplan, yoğun kar yağışının yaşandığı Van’da Büyükşehir ekipleriyle geceli gündüzlü çalışan ve ilçelerde büyük fedakârlıklar gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti.