Kardeşlik Köprüsü Futbolla Pekişiyor

İstanbul'da 23 Nisan'da düzenlenecek Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) Futbol Şenliği'ne Anadolu'yu temsilen Ercişli öğrenciler katılıyor.

VAN 17.04.2013 15:22:59 0
Kardeşlik Köprüsü Futbolla Pekişiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul'da 23 Nisan'da düzenlenecek Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) Futbol Şenliği'ne Anadolu'yu temsilen Ercişli öğrenciler katılıyor. İlki geçen yıl yapılan etkinliğe bu yıl İstanbul, Almanya, İzmir, Belçika, Kıbrıs, Kocaeli ve İzmir'le birlikte Ercişli 12 öğrenci de davet edildi. Program hakkında bilgi veren Erciş Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERSİAD) Başkanı Önder Beyaztaş, 12 yaş futbol şenliğine bu sene Erciş'in aralarında olduğu 12 takımın katılacağını söyledi.

Beyaztaş "Turnuva Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) 23. Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 20-21 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Futbol Tesislerinde 12 yaş Futbol Dostluk Organizasyonu adıyla yapılacak. Programın devamında Almanya'dan İstanbul'a, İstanbul'dan Erciş'e Dostluk Köprüsü Turnuvası düzenlenecek." dedi. Beyaztaş, Cevat Köprübaşı ve CKFA ailesinin amaçlarının futbol aracılığıyla, sosyal sorumluluklarını görebilen, üstlenebilen, dünyada dostlukların pek çok faydalı yollar ile kurulabileceğini öğrenen ve dostluklarını sahiplenen çocuklar yetiştirmek olduğunu belirtti. Beyaztaş, ikincisi gerçekleştirilecek olan organizasyonun CKFA' nın sosyal sorumluluk bilinciyle, yine deprem bölgesi Erciş'ten bir takımın da İstanbul'a turnuvaya davet edilmesine vesile olan İşadamı Serdar Bilgili ve turnuva sponsorlarına teşekkür etti. Turnuvaya Özel Serhat Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut Calap ve ERSİAD'ın önderliğinde 12 öğrenci katılacak.