“Karanlığa bol bol küfür ettim!” diyemeyeceğimize göre…

Ramazan Yaman

VAN 3.12.2017 10:09:16 0
“Karanlığa bol bol küfür ettim!” diyemeyeceğimize göre…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Karanlıklar krallığı kurmaya çalışanların dillerindeki Peygamber, Ehli sünnet, hadis, sahabe laflarına aldanmayın! Onlar hakiki müslüman istemiyorlar!

 

Onlar, Allah ve rasülünün istediği gibi iman etmemizden rahatsız oluyorlar!

 

Dikkat edin; Allah adına göğsümüze tutuşturmaya çalıştıkları sahte bir iman var! 

Allah ile aramıza kurdukları hükümranlıklarını tanımadan ettiğimiz imanı geçerli saymıyorlar!

İnsan eliyle yazılmış, insanın sınırlı aklı ile ortaya konmuş fikirleri vehimleri imanın şartı olarak kabul etmemizi istiyorlar!

 

Kur'an'ın istediği gibi bir itikad onlar için "peygamber düşmanlığı!"

Allah'ın emrinin içine  onların “keşiflerini”, hezeyanlarını katmadan iman etmek "sünnet düşmanlığı!"

Kur'an’daki peygamberi anlamaya ve örnek almaya çalışmak, "irtidat etmişliğin" belgesi!

 

"Mealci, Kur'ancı, Hadis inkarcısı, sünnet düşmanı" gibi yaftaların tercümesi; "bize biat edin"den başka birşey değildir! Ve Allah katında hesap vereceklerinden emin değiller! Zira emin olsalar bunca iftira ve yalanı Allah adına söyleyemezlerdi...

 

Görüyorsunuz; kimi kendini dünyada cennetlik ilan ediyor, kimi Allah adına cehenneme zebani kesilip adam yakıyorlar!

 

Hainlik ve alçaklıkda sınırları yok! İslam'a uyacaklarına, islamı esir almaya çalışıyorlar. Güce, sayıya, paraya tapınıyorlar! Bunu da "din" zannediyorlar! Kafalarındaki kendi menfaatlerine yarayan, uçan kaçan, mezardan kalkıp kendileri lehine konuşan heyulayı "peygamber" zannediyorlar! Kendi hiziplerine şefaat etmeyecek, torpil geçmeyecek bir peygamberi taşa tutuyorlar!..

 

Onların tarikatına, onların gurubuna, onların holdinglerine, onların takımlarına, onların koluna, onların partisine iltimas geçmeyen bir dini kabul etmeleri mümkün değil! Bu yüzden, dinin bütün emir ve yasaklarını rüya ile, hayal ile, yalan ile yoğurup çıkarlarına uygun bir formasyona sokup işe yarar hale getiriyorlar. Onlar, “şirk koşmadan iman edemiyorlar”

 

Allah rasülünün Kur’an’a yansıyan duruşunu ve rabbimizin bize tarif ettiği Rasul misyonunu kabul etmek onlara göre sapıklık! Çünkü böyle bir rasül tezgahlarına konulmuş bir bombadan başka bir şey değil!

Ellerinde kur’an Müslümanlarına, Allah rasülünü önemseyenlere vurulacak yafta çok!.. 

 

Aşağılama, karalama, çarpıtma, iftira atma gibi yöntemleri kullanarak Kur’an’ı ve Allah rasülünü engellemeye çalışıyorlar! 

 

Dünyada “cennet kazanmışlıklarına” inandırdıkları ve saltanatlarını bu şekilde sürdürdükleri için sürü gördükleri insanların tek tek kur’an’a koşması onların kabusu! 

 

Bakın yakındır; “Durun kaçmayın! Ben mahşere gidip geldim! Kaçanların hepsi ateştedir! Kur’an okuyanların, Allah rasülünü kur’an da arayanların ve ondan gelen rivayetleri kur’an’a arzedenlerin hepsi cehennemdedir! Bizim efendiye uymayanların delalet ve hıyanet içinde olduğunu Allah söyledi!!!”  diyecekleri günler!..

Bunu dolaylı olarak söylüyorlar aslında.. fakat apaçık ilan edecekleri günlere az kaldı.

 

Onların böyle olması umutsuzluğumuz olmasın. Allah hepimizi sürü halinde hesaba çekmeyecek çok şükür! Herkes tek tek hesaba çekilecek! Onun için umutsuz olmayalım. Allah umut kesenleri zulüm işlemekle niteler. Hocamızın dediği gibi, “umut yok” demek, “Allah yok!” demek gibidir!

 

Karanlık, bir güneşsizlik krizidir; Yani yoktur aslında. Ve tüm dogmalar, hurafeler, vehimler, izmler bir islamsızlık halidir! İslam olduğunda olmazlar! Bunların olduğu her yere ya biz islamı götüremedik, ya da onlar islamı kovmuşlardır.. Her insanın hakkıyla iman etmesi mümkün değildir. Bize “neden şunun şirkini temizleyemedin? Neden şuralara İslamın nurunu götüremedin?” denilmeyecek. Denilecek olan şu; “ Şirki temizlemek ve islamı her yere taşımak için ne yaptın?”

“Karanlığa bol bol küfür ettim!” diyemeyeceğimize göre…

Bilelim ki, geceye küfretmek boşluğa/yokluğa küfretmektir! Çözüm, güneşi çağırmaktır! Hadi yürekler göğe, eller eyleme!