Karaduman, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi

Çetin Karaduman, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

VAN 2.07.2018 16:19:05 0
Karaduman, Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na 9 Ocak 2018’de yeniden seçilen Çetin Karaduman, ardından 27 Mayıs 2018’de yapılan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 

 

1999'DAN BERİ BU GÖREVİ YÜRÜTÜYOR
Üst kuruluş olan Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu olağan genel kurulu, 29 Haziran 2018 Cuma günü Ankara’da yapıldı. Karaduman, genel kurulda federasyonun yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Üç seçimde de güven tazeleyen Karaduman, Doğu Anadolu Bölgesi adına 1999’dan bu yana yönetim kurulu görevini yürütüyor.
Federasyon bünyesinde Türkiye çapında 160 oda ve 70 bin üye bulunuyor. Türkiye genelindeki odalara bağlı yönetim kurulu üyeleri delege olarak oy kullanıyor. 1200 delegesi bulunan federasyonun yönetim kurulu 13 kişiden oluşuyor. Çetin Karaduman, 13 kişi arasına girerek hem ilimizi hem de bölgemizi temsil ediyor.    

 

"ESNAFIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Karaduman; "Esnafımızın sorunlarını sürekli olarak ilgili makamlara taşıyarak çözüm odaklı çalışmalar yürütüyorum. Bu da yönetim kuruluna seçilmemin en önemli nedenleri arasında yer alıyor. Bizi asıl mutlu eden ise esnafımıza verdiğimiz güvendir. Bizi buralara taşıyan ve bize bu görevleri layık gören esnafımıza, şahsım, yönetim kurulum, denetim kurulum ve oda personelim adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni bu göreve layık gören Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkartları Federasyonu Genel Başkanı Sayın Sinan Turhan’a ve katkıları nedeniyle Van Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Sayın İsa Berge’ye çok teşekkür ediyorum." dedi. / Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi