Kan kaybı sürüyor!

Belediye Vanspor'da kan kaybı sürüyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Ankara Demirspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Belediye Vanspor, bu hafta da yine kendi sahasında puan kaybı yaşadı.

VAN 18.02.2013 11:54:41 0
Kan kaybı sürüyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00
Kendi sahasında konuk ettiği Pazarspor karşısında 1 - 0 yenik duruma düşen Belediye Vanspor bulduğu bir golle beraberliğe razı oldu. Belediye Vanspor’un 1 puan aldığı maça taraftar ilgisi de bir hayli az oldu.
Van Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip başladı. Maçın henüz ilk dakikalarında gelişen konuk Pazarspor atağında Evren Erdeniz topu Belediye Vanspor kalesine gönderdi. Bu golden sonra Belediye Vanspor’un ataklarını eritmeyi başaran Pazarspor zaman zaman da gol yollarını zorladı. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca devre Pazarspor’un 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısına Belediye Vanspor başladı. Beraberlik golü için rakip sahaya yüklenen Belediye Vanspor aradığı golü 69. dakikada  Deniz Sert ile buldu. Ancak bu golden sonra her iki takımın da çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi. Takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı. / Prestij Haber