Kaldırımlarda onarım çalışması…

Van Büyükşehir Belediyesi, kentin kaldırımlarında bozuk ve kırık olan veya sallanıp yerinden çıkmış olan taşları değiştiriyor. Vatandaşların yürürken düşmemesi veya yağışlı havalarda üstüne çamur sıçramaması için kaldır?

VAN 27.03.2018 19:19:47 0
Kaldırımlarda onarım çalışması…
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Hava sıcaklıklarının artması ve özellikle Van Shopping Fest kapsamında kente turist akınının başlaması ile birlikte, Van Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinin kaldırım ve yol çalışmaları hız kazandı.


    Yeşillendirme, yeni yol yapımı ve park çalışmalarının yanı sıra alt yapı çalışmalarının da arttığı kentte, özellikle en çok kullanılan kaldırımlarda da çalışmalar devam ediyor.


    Kent merkezinde ve merkez ilçe sınırları içerisinde yeni park yapımları, eski parkların onarımları ile kaldırım, orta refüj, cadde ve sokaklarda yeşillendirme çalışmaları hız kazandı.


      İskele, Cumhuriyet, Sıhke ve Maraş çaddelerinin kaldırımlarında da onarım çalışmaları vatandaşları rahatsız etmeden sürdürülüyor. Sabah erken saatlerde bozuk kaldırım taşlarının yerine sağlam taşlar bırakan ve kaldırımları onaran belediye ekipleri, özellikle yağışlı havalarda sallanan kaldırım taşlarının vatandaşın üstünü kirletmemesine vesile oluyor.
Vatandaşlar ise caddenin ve kaldırımların yoğun kullanıldığı saatlerde çalışmaların yapılmamasından yana görüş belirtiyor.