Kaldırımlarda düzenleme çalışmaları devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi'nin kentin bazı caddelerinin kaldırımlarında düzenleme çalışması yaptığı görülüyor. Özellikle kentin en çok kullanılan Cumhuriyet Caddesi'ndeki bozuk ve kırılmış kaldırım taşları yenileniyor.

VAN 7.08.2015 10:50:34 0
Kaldırımlarda düzenleme çalışmaları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Büyükşehir Belediyesi'nin kentin çeşitli bölgelerinde başlattığı çalışmalar devam ederken, kentin kaldırımlarında da düzenleme çalışmaları sürüyor. Bugüne dek farklı belediye dönemlerinde yapılan kaldırımlar yeni belediye yönetimlerinin iş başına gelmesi ile birlikte yenileniyor. Kaldırımlar uzun süreli vakitlerde kırılıp, bozulunca birçoğu da sallanmaya başlayınca özellikle yağışlı günlerde vatandaşın üstüne su sıçrayabiliyor.
Van Büyükşehir Belediyesi de vatandaş yürüdüğünde sallanan kaldırım taşlarını ve bir bölümü kırılmış olan kaldırım taşlarını tamamen kaldırmak için çalışma başlattı. Kentin çeşitli caddelerinde başlayan çalışmalar devam ederken, vatandaşların en fazla kullandığı Cumhuriyet Caddesi söz konusu caddelerin başında geliyor. Van'daki hemen hemen tüm vatandaşların kullandığı bu kaldırımların yenilenmesi de takdir topluyor.Bölge: Burhan Ergin