KAHRAMAN DEVLET BAHÇELİ’YE DOSYA SUNDU!

ÜÇ ÖNEMLİ ZİYARET

VAN 20.12.2017 22:56:05 0
 KAHRAMAN DEVLET BAHÇELİ’YE DOSYA SUNDU!
Tarih: 01.01.0001 00:00


Van güvenlik korucuları ve şehit aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Ayhan kahraman Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu.
Kahraman sırasıyla yaptığı ziyaretlerle ilgili şunları söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeliyi Makamında Ziyaret Ederek Korucularımızın Sorun Ve Sıkıntılarını Dile Getirip Dosya Taktim Ettiğini dile getiren kahraman Sayın Bahçeli’nin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve dosyanın içeriği ile ilgili kısa zaman içinde incelemeyi yaptıktan sonra kendilerine gereken desteği vereceklerini belirtti.
 Ayhan kahraman Ev Sahipliğinden Dolayı Şahsım Ve Kahraman Güvenlik Korucuları Adına Sayın Devlet Bahçeli Beye Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım dedi.

Ardından Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçiyi ziyaret eden kahraman ZİYARET İLE İLGİLİ ŞUNLARI SÖYLEDİ.
 Adam Gibi Adam Van’ın Gururu Kendisini Milletine Hizmet Etmek İçin Adayan Sayın Fatih Çiftçi ”Beyi Makamında Ziyaret Ederek Güvenlik Korucularımızın Sorun Sıkıntılarını Ve Van’ın Sorunlarını Dile Getirdik Ev Sahipliğinden Dolayı Teşekkür Ederim Dedi.

Son Olarak Konfederasyon Başkanı Sayın Ziya Sözen’le Birlikte Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Arif Çetin Paşayı Makamında Ziyaret Eden Kahraman, Korucularımızın Sorun Ve Sıkıntılarını Eksikliklerini Dile Getirdiklerini söyledi.
 Ardından Komutanımız bize Anlamlı Bir Ziyaret Anısı Plaket Hediye Etti Dedi.
Ayhan Kahraman, Değerli Büyüklerimize bizlere gösterdikleri yakınlıktan Ve Ev Sahipliğinden Dolayı Gösterdiği İlgi Ve Alakadan Dolayı Şahsım Ve Kahraman Güvenlik Korucuları Adına Teşekkür Ederim Dedi.