Kadınlar, mesleki beceri kursu alacak

Vali İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Tuşba Kaymakamlığı'nca hayata geçirilen, 'Gönül Ortaklığı Projesi'nin tanıtım toplantısına ve sonrasında gerçekleştiril

VAN 1.06.2016 10:40:57 0
Kadınlar, mesleki beceri kursu alacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bir otelde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, katılımcılara proje hakkında bilgiler aktardı. Kaymakam Sarı projenin; Tuşba ilçesindeki kadınların, mesleki beceri kurslarına tabi tutularak, sosyal ve ekonomik hayata aktif katılımlarının sağlanması, ihtiyaç sahipleri ve dezavantajlı gruplara maddi manevi destek olabilmek hedefiyle hayata geçirildiğini söyledi.

Yazar Alişan Kapaklıkaya ise, çoğunluğu ailelerden oluşan katılımcılara, kendine has üslubuyla aile içi iletişimin sağlıklı yürütülmesine yönelik tavsiyelerini aktardı. İki oturumdan oluşan konferansta, Yazar Kapaklıkaya'nın aile hayatına ilişkin kısa hikâyeleri katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.
Programa Vali İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan'ın yanı sıra, Vali Yardımcıları Vefa Kaya ve Önder Can, Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz, Gürpınar Kaymakamı Metin Yılmaz, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Gözgökçe ile kurum amirleri ve eşleri katıldı.

/ Haber Merkezi