Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı fuardaki yerini aldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 5. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarında, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan stantları gezdi.

VAN 5.03.2021 17:42:18 0
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı fuardaki yerini aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kadın girişimcilere destek sağlamak için 5. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarında stant açtı. Stantta, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin el işi, göz nuru ürünleri tanıtılıyor. Bir birinden güzel ürünlerinin sergilendiği standı Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez ile birlikte ziyaret etti. Stantta sergilenen ürünleri inceleyen Bilmez çifti, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek’ten stantlar hakkında bilgi alarak, bol kazanç temennisinde bulundu.
 Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara destek olmak adına fuarda stant açtıklarını belirten Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ''İlimiz çok şükür koronavirüse karşı alınan tedbirlerin sayesinde en düşük riskli iller kategorisinde yer alıyor. Fakat önemli olan mavi olmak değil, mavi kalmaktır. Bizlerde tedbirlerimize eskisinden daha sıkı sarılarak mavi kalacağız. Bugün de koronavirüs önemleri gözetilerek fuarımızı açtık. Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kurumlarımız olarak daima kadın girişimcilerin yanındayız. Kadın üretimine büyük önem ve destek veriyoruz. Bugün burada olmak bizi oldukça memnun etmiştir. Ben kendilerine bol kazançlar diliyorum. Temizlik, maske ve mesafe gözetilerek tüm halkımızı fuara bekliyoruz'' dedi.
 Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarı 14 Mart tarihine kadar açık olacak.