KADEM'in, girişimcilik kursu tamamlandı

Van’da girişimcilik kurslarını başarıyla tamamlayan 60 iş kadını, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen söyleşi ve sonrasındaki törenle sertifikalarını aldı.

VAN 12.01.2018 12:39:16 0
KADEM
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Vali Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu’nun da katılımıyla, Şişli Öğretmenevinde düzenlenen programın açılışında konuşan KADEM Van Temsilcisi Esma Özdemir, kadın istihdamının ülke kalkınmasındaki önemine dikkat çekti.

    İstikrar için kadınların ekonomiye katılması gerektiğini ifade eden Özdemir, “Kadınlarımızın ekonomik faaliyetlere katılması yönündeki çalışmalarını destekleyen Valimiz Murat Zorluoğlu’na, yine kadın çalışmalarında önümüzü açan ve yol gösteren KADEM genel merkezimize ve ilimizde kadın girişimcilik kursunda bize destek veren DAKA ve KOSGEB’e çok teşekkür ediyorum. KADEM olarak amacımız; kadın ve erkeğin eşit istihdam edilmesidir. Çünkü ekonominin daha iyi hale gelebilmesi için, istikbal ve istikrar için kadınlarımızın ekonomiye katılımları gerekiyor. Bir kuş misali, kuşun bir kanadında erkekler, bir kanadında kadınlar olacak ve ülkemizi birlikte kalkındıracağız” dedi.
    KADEM Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve iş kadını Kübra Saruhan’ın, iş hayatına atılmasını ve tecrübelerini girişimci kadınlarla paylaştığı söyleşi ile tamamlanan program sonunda KADEM, DAKA ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 60 kursiyere Sevcan Zorluoğlu ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.
    Programa Sevcan Zorluoğlu’nun yanı sıra KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük ve KADEM üyeleri katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi