İstanbul Kaldırımı işgal eden kulübeler kaldırılıyor

Van Büyükşehir Belediyesi, kaldırımlarda bulunan ve yaya trafiğini engelleyen taksi durakları ve kulübeleri kaldırılıyor.

VAN 29.12.2017 11:29:20 0
İstanbul Kaldırımı işgal eden kulübeler kaldırılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Kent estetiği ve yaşanabilir bir kent çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kaldırım işgallerini önlemek için denetimlerini sıklaştırdı. Bu çalışmalar kapsamında kentte yaya trafiğini engelleyen taksi durakları ve kent estetiğini bozan kulübeler kaldırılıyor. Taksi durakları modernleştirilip farklı noktalara taşınırken, kulübelere ise geçit verilmeyecek.

   Kulübe kaldırma istanbul escort işlemlerinin süreceğini belirten Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç, modern bir şehir için çalıştıklarını kaydetti.

Halkın kaldırımlarda rahat yürüyebilmesi ve alışveriş yapabilmesi için çabaladıklarını ifade eden Sevinç, “Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nun talimatları doğrultusunda daha şık daha modern daha yaşanabilir bir Van için çalışıyoruz. Bu çalışmalarla kentteki yaya trafiğini engelleyen kötü görüntü oluşturan baraka kulübeleri kaldırmaya başladık. Amacımız yaya trafiğini hızlı, güvenilir ve keyifli hale getirmek. Çünkü şehirler insanlar içindir. Biz şehrimizdeki insanların mutlu huzurlu ve güvenli yollarda kaldırımlarda yürümesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi