'İslam tekrar bu topluma hayat verecek'

İller Bankası Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Rasim Sayğın, Türkiye'de yaşanan sorunlara dikkat çekti ve toplumun en önemli değeri olan İslam'ın tekrar bu topluma hayat vereceğini söyledi.

VAN 18.09.2013 21:57:56 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
İller Bankası Bölge Müdürü Enver Çelebi'yi ziyaret eden Hür Dava partisi Van İl Başkanı Rasim Sayğın, Türkiye'deki sorunların temelinde İslami değerlerden uzaklaşmışlığın yattığına dikkat çekerek, "Toplumumuzun en önemli değeri olan İslam tekrar bu topluma hayat verecektir" dedi.


HÜDA PAR heyetini, İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi karşıladı. Çelebi, İller Bankasının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parti olarak kendilerini ziyaret ettikleri için il heyetine teşekkür etti.


HÜDA PAR İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ise Parti olarak İslami ve insani bir programla yola çıktıklarını hatırlatarak, "Ülkemizin sorunlarının temelinde İslami değerlerden uzaklaştırılmamız geliyor. Toplumumuzun en önemli değeri olan İslam tekrar bu topluma hayat verecektir. Toplumların kaynaşmasını sağlayan temel değer İslam'dır" şeklinde konuştu.


Ziyarette HÜDA- PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın'ın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Fevzi Doğan ve Faruk Tasan da hazır bulundu. (Murat Dalgın-İLKHA)