İskele Öğretmenevi marka olma yolunda

Van’ın İskele yolu üzerinde yer alan İskele Öğretmenevi, ziyaretçilerine şehrin kalbinde bambaşka bir deneyim yaşatıyor.

VAN 16.08.2017 10:31:33 0
İskele Öğretmenevi marka olma yolunda
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van’ın iki öğretmenevinden bir olan İskele Öğretmenevi, son zamanlarda yoğun bir ilgi görüyor.Yemyeşil bir korunun içerisinde, güzel bir gün geçirmenize olanak sunan İskele Öğretmenevi konaklamanın yanı sıra, özel davetler, organizasyonlar, Van kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri gibi çeşitli olanakları bir arada sunuyor.

    Açık havada nefes alma, çardak ya da restoranda yemek yeme, oyun parkında çocuklarınızla keyifli bir gün geçirme, öğretmen buluşmaları, konaklama ve daha saymakla bitmeyecek nice aktiviteye olanak sağlayan bu tesis, aynı zamanda büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.
    İskele Öğretmenevi’nin tüm halka açık olduğunu, yemek, barınma, düğün, nişan, organizasyon, toplantı, brifing gibi tüm aktivitelerin yapılabileceği bir konumda olduğunu belirten İskele Öğretmenevi Müdürü Mahmut Öztekin, “Ailelerin burada hem güvenli bir ortamda yemeklerini yiyebileceği hem dinlenebileceği hem de misafirlerini yatırabilecekleri bir öğretmenevimiz mevcut. Vatandaşlarımızın rahatlıkla namaz kılabileceği mescidimiz var. Çocuk oyun alanı, kapalı ve açık alanda yemek yeme imkanı, semaver çay, zengin menü, sabah Van kahvaltısı gibi imkanlar mevcut. Dolayısıyla ismimiz öğretmenevi olabilir ama tüm halkımıza açık bir alan. İsteyen herkes öğretmenevimize gelip, 5 yıldızlı otellerin 4-5 katından daha ucuz bir şekilde kalabilir. 5 yıldızlı otelden daha nezih bir ortamda daha kaliteli yataklarımızla, odalarımızla hizmet sunmaktayız.” dedi.

    Hizmette sınır tanımıyor
    Tadilat, onarım, yenilenen konsept, güleryüzlü personeli ile haftanın 7 günü açık olan İskele Öğretmenevinin hizmette sınır tanımadığını belirten Öztekin, “Deneyim ve tecrübelerimizi burada artırarak hayata geçireceğiz. Amacımız, İskele Öğretmenevi’ni Türkiye’de marka yapmaktadır. Tüm olanakları misafirlerimize sunuyoruz. Yeniliklerle birlikte öğretmenevine olan ilgi oldukça fazla. İskele Öğretmenevi konaklama bakımından da tercih edilir bir noktaya geldi. Yapacağımız farkı çalışmalarla öğretmenevimizin eksikleri tespit ederek daha kullanışlı ve ilgi çekici hale getireceğiz” şeklinde konuştu.