IŞİD'den o isimlere tehdit gibi klip!

Suriye ve Irak'ta katliamlarına devam eden IŞİD, Mahmut Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet ve Gavs Abdulbaki'nin fotoğraflarının yer aldığı bir klip hazırladı.

VAN 16.03.2015 10:30:08 0
IŞİD
Tarih: 01.01.0001 00:00

IŞİD’in "Kâlû Lehû" isimli müziği, IŞİD’in Türkçe yayın yapan internet sitesinin video ekibi tarafından Türkçe altyazılı hale getirildi.

Mahmut Ustaosmanoğlu (Mahmut Efendi), Ahmet Mahmut Ünlü(Cübbeli Ahmet), Adıyaman Menzil cemaatinin şeyhi Gavs Abdulbaki, Alparslan Kuytul ve Abdullah Yolcu’nın görüntülerinden oluşan klip hazırlanması dikkat çekti.

IŞİD CÜBBELİ’Yİ TEHDİT ETTİ İDDİASI

Suriye ve Irak'ta uyguladığı siyaset ve savaş taktikleri ile son yılların en kanlı terör örgütü olarak öne çıkan IŞİD, yayınladığı videoların birinde Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü ’ye yönelik sert ifadeler kullanıldığı iddia edilmişti.

IŞİD'ci Ebu Enes’in Cübbeli Ahmet’e, “Ey sapık adam. Seni tövbeye çağırıyoruz. Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin.” çağrısında bulunduğu söylenmişti.

CÜBBELİ AHMET: BENİM TEHDİT ALDIĞIM FALAN YOK

Geçtiğimiz günlerde bir gazetede yayınlanan köşe yazısında IŞİD’in tehdit ettiği yönündeki iddialara ilişkin, “Cübbeli Hoca tehdit edildi diye bir şey çıkardılar. Benim bir tehdit aldığım falan yok. Bana “Sana koruma verelim” dediler. Bende tamam verin dedim. Şimdi “Koruma ordusuyla geziyor” diye haberler yapıyorlar. Korumada 2 tane değil 1 tane.” diyen Cübbeli Ahmet, “1 tane koruma verdiler. Verenden de alandan da Allah razı olsun. Benim için sorun yok.” demişti.