İran caddelerinde “Van Shopping Fest“ bilboardları

Bu yıl 3.'sü düzenlenen ve hitap noktası İranlılar olan Van Shopping Fest (Alış-veriş Günleri) bilboardları İran caddelerinde askıya çıktı. İranlılara, Van'da festivali hatırlatan ve indirimli alışveriş imkanı sunulduğunu gösteren

VAN 17.03.2017 21:37:14 0
İran caddelerinde “Van Shopping Fest“ bilboardları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen ve kentin ekonomisini canlandırmak amacıyla, 15 Mart-5 Nisan tarihleri arasında uygulanan "Van Shopping Fest"in tanıtımı Van sınırlarını aştı.Alışveriş Günleri kapsamında Van'da cadde ve sokaklar ışıklandırılırken, tanıtımı ise İran'a kadar ulaştı.

Van'ın, Alışveriş Festivalini fırsata dönüştürmesini ve turistlere indirimli ürünler sunulmasını amaçlayan, bu çerçevede de alışveriş günleri düzenleyen VANTSO, kampanyanın tam anlamıyla istenileni verebilmesi için İran caddelerine de açıldı.

Bir süre önce VAN TSO'dan bir heyet, "Van Shopping Fest" tanıtımı için İran'a giderek birçok kurumla görüşüp İranlılar'ı Van'a davet ederken, şimdi de İran'da tanıtımın etkisini arttırmak isteyen VAN TSO birçok bilboard kiraladı.Ana caddelerde ve İranlıların yoğun olarak kullandığı bölgelerde görülen ve "Van Shopping Fest"i tanıtan bilboardların bir süre askıda kalacağı ve bu şekilde İranlı turistlerin Van'a gelmesinin cezbedilmeye çalışılacağı aktarıldı.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva; “Şehrimiz hakkında farkındalık yaratmak kolay zannedilmesin. Emek gerek, çaba gerek. İşte sınır ötesinde VANTSO farkı. Bunu her kurum yapmalı” ifadelerini kullandı.

Özel Haber: Umut TARHAN

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Umut Tarhan