İpekyolu'ndaki gösteri büyük beğeni topladı

FETÖ terör örgütünün, hıyanet ve vahşetiyle vuku bulan, ancak milletçe gösterilen direnç karşısında hüsrana uğrayan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenen 'Gençlik Demokrasiye Sahip Çıkıyor' etkinliğinde çocuk

VAN 15.07.2018 20:35:33 0
İpekyolu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen; Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün yanı sıra geniş bir katılımın olduğu koreografi gösterisinde,  1500 çocuk ve gencimiz yer aldı.

     Kendileri için hazırlanan tişört ve şapkalarla 15 Temmuz Demokrasi Marşı eşliğinde gerçekleştirilen koreografide, çocuk ve gençlerimizin coşkusu görülmeye değerdi.
   Etkinlik alanını dolduran vatandaşlarımız da ellerindeki bayraklarla gösterinin coşkusuna ortak oldular.
         Programda konuşma yapan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk yaptıkları konuşmalarda hain darbe girişimini lanetlerken şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle andılar.


     Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bisiklet Kulübü öğrencileri ve eğitimcilerinin üniversiteden Kale Yolu’ndaki etkinlik alanına kadar bisikletleriyle geldiği etkinlikte, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Alihan Bilge adlı öğrencinin 15 Temmuz gecesini anlatımı ve 15 Temmuz hain darbe gecesi ile ilgili sunulan sinevizyon gösterisi coşkulu-duygulu anlara sahne oldu.