İpekyolu’nda yeni yol çalışmaları hız kazandı

İpekyolu Belediyesi geçtiğimiz yıl başlattığı yol yapım hamlesine bu yıl da yaz aylarının gelmesi ile yeniden hız verdi ve iki önemli noktada çalışmalarını yoğunlaştırdı.

VAN 19.05.2018 12:23:57 0
İpekyolu’nda yeni yol çalışmaları hız kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İpekyolu’na bağlı Vali Mithat Bey Mahallesi’nde lise çıkmaz sokağında bulunan genişlikleri 7 ile 10 metre, uzunlukları ise 90 ile 160 metre olan 2 yeni yol hizmete sunuluyor. 

    Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni yollarımızda  yenileme ve alt zemin çalışmalarının yapımına başladı. Araç ve yaya kullanımına hazır hale getirilen söz konusu yolların,  alt yapı işlemlerinin VASKİ ve ilgili kurumlarca yapılmasının ardından kilit taşı uygulanması da yine ekipler tarafından yapılacak ve vatandaşların kullanımına açılacak.

    İpekyolu Belediyesi’nin bir diğer önemli yol çalışması ise merkeze 26 km uzaklıktaki Yalınağaç Mahallesi’nde tamamlandı.

    Araçlar ve yayalar için sıkıntılı durumda olan mahalle yolunun alt yapı ve zemin iyileştirme çalışmalarının ardından 8 bin metrekarelik alana kilit taşı döşenerek vatandaşların hizmetine açıldı.