İPEKYOLU’NDA PARK YAPIMLARINDA SONA DOĞRU

İpekyolu Belediyesi, tarafından ilçede daha önce temeli atılan ve şu an yapımı devam eden parklarda sona gelindi.

VAN 18.08.2017 21:22:37 0
İPEKYOLU’NDA PARK YAPIMLARINDA SONA DOĞRU
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kısa bir süre önce yapımına başlanan Mithat Bey ve Selimbey mahallelerindeki parklarda çalışmalar devam ediyor. 

Beşyol Mevkii Vali Mithat Bey Mahallesi Gündüz 4’üncü Sokak’ta eski Hanımlar El Emeği Pazarı yerinde yapılacak olan çok amaçlı parkın temelini atan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Mithat Bey Mahallesi’nde yapımı devam eden ve Şehit Ahmet Çam adı verilecek parkta, uçak konseptli çocuk oyun parkı, tüm yaş gruplarının faydalanabileceği çok amaçlı kafe, muhtarlık ofisi,  mescid, bisiklet bağlama ve engelli araç şarj istasyonu, süs havuzu, ışıklı ferforjeler, fitness, yürüyüş parkuru, gölgelikler ve güçlü bir bitki florası bulunacak.

Selimbey Mahallesinde ise çocuklar için zengin bir oyun grubu içeren parkın peyzaj çalışmalarına başlandı.  Bu  iki parkın yanı sıra şehir stadyumunun arkasındaki alana yapılacak parkın da alt yapı çalışmalarına başlandı.” denildi.
Öte yandan, çalışmaların devam ettiği parkların Eylül ayı içerisinde bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.

İPEKYOLU’NDA PARK YAPIMLARINDA SONA DOĞRU