İpekyolu’nda, ‘Beyaz Bayrak’ eğitim semineri…

İpekyolu Belediyesi ilçede bulunan kamuya açık tüm işletmelere dönük başlattığı ‘Beyaz Bayrak’ eğitim semineri verdi.

VAN 18.12.2015 17:06:58 0
İpekyolu’nda, ‘Beyaz Bayrak’ eğitim semineri…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  İpekyolu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan kamuya açık tüm işletmelere dönük başlattığı ‘Beyaz Bayrak’ projesi kapsamında ilçe esnafına eğitim seminerleri ve brifing verdi.
   Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı ile koordineli olarak yürütülen proje kapsamında ilçede halka hizmet veren başta fırıncılar, kasaplar, lokanta ve restaurant gibi toplu tüketim alanlarında uygulanan ‘ Beyaz Bayrak ‘ eğitim seminerleri ile  yurttaşlar için daha sağlıklı ve güvenilir tüketim alanları oluşturulması hedefleniyor.
     VAN-TSO binası Tuşba salonunda düzenlenen ‘Gıda Hijyen Eğitimi ‘ seminerine İpekyolu ilçesinde bulunan lokanta, resteurant, cafe ve fırın işletmecileri katılırken; İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi ve  Van Büyükşehir Belediyesi gıda mühendisleri katıldı. Mühendisler tarafından ‘Beyaz Bayrak ‘ projesi hakkında fırın, cafe, restuarantlarda uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirilmelerde bulunarak sağlıklı ve güvenilir hizmet verilmesi konusunda uyarılar yapıldı.
Eğitime katılan işletmecileri ‘Beyaz Bayrak Projesi’nden duydukları memnuniyeti dile getirirken, merak ettikleri konularda da soru sorarak bilgi alış-verişinde bulundular.
    Eğitim sonunda katılımcılara iş yerlerinde uyulması gereken kuralların yazılmış olduğu broşürler dağıtıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi