İpekyolu Gençlik Merkezi ödülle döndü

2017 yılı Eylül ayında yapılan değerlendirmeler sonucunda 265 gençlik merkezleri arasında Eylül ayının Gençlik Merkezi seçilen İpekyolu Gençlik Merkezi ödülünü Ankara'da aldı.

VAN 28.11.2017 10:23:53 0
İpekyolu Gençlik Merkezi ödülle döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 81 ilde faaliyet gösteren 265 gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, gençlik merkezlerinin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nce her ay ‘Ayın Gençlik Merkezi’ belirleniyor.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere göre ayın gençlik merkezi, Eylül ayı için Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İpekyolu Gençlik Merkezi oldu. Ödülü ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan aldı.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen ödül törenine; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Genel Müdür yardımcısı Tuncay Ulusan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Sunullah Erçek katıldı.

    Törende Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre topoğlu Eylül ayının Gençlik Merkezi seçilen İpekyolu Gençlik Merkezi’ni kutlayarak birincilik ödülünü Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a takdim etti.

    Aldıkları ödülden dolayı mutluluklarını ifade eden Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “İpekyolu Gençlik Merkezimiz, Van’da gençliğin kalbinin attığı yer haline gelmiştir. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde tüm hızıyla devam edecektir. İnşallah bu ödülün devamlılığını sağlayacağız. Bu ödülün ilimize kazandırılması anlamında emeği geçen başta Gençlik Merkezi Müdürümüze, koordinatör şube müdürümüze, diğer gençlik merkezi müdürlerimize, gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi