İpekyolu Belediyesi'nden seminere davet…

İpekyolu Belediyesi Kadın Kurulu, kadın salığı üzerine sağlık seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Erçek Mahallesinde yarın düzenlenecek olan seminer için 2 bin el bildirisi dağıtıldı.

VAN 15.03.2015 16:04:07 0
İpekyolu Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
              El bildirilerinin dağıtımında yer alan İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Aygül Bidav, yaşamın kaynağı ve rengi olan kadınların kesinlikle seminere katılması gerektiğini kaydetti.  

            Van Merkez İpekyolu Belediyesi Kadın Kurulu, Erçek Mahallesi'nde düzenleneceği seminer için 2 bin el bildirisi dağıttı. İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Aygül Bidav, Eşbaşkan Yardımcısı Nermin Unat'ında aralarında bulundu çok sayıda Kadın Kurul üyesi, İpekyolu Belediyesi Erçek Ek Hizmet binasında bir araya geldi. Daha sonra kadınlar guruplara ayrıldı ve mahallenin dört bir tarafına  dağılarak el bildirileri dağıttı. 

             Mahalle merkezinde hiçbir kadının görülmemesi dikkat çekerken, Bidav ve beraberindekiler dükkan ve kahvehanelere girerek bildirileri erkeklere verdi ve kadınların seminere katılmasının önemi anlatıldı. Kadının yaşamın kaynağı ve rengi olduğunu belirten Bidav, Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafında ortak düzenlenen "Meme kanseri ve rahim ağzı kanseri" farkındalık seminerine tüm kadınları davet etti.

            Seminer 16 Mart saat 13.00'te İpekyolu Belediyesi Erçek Ek Hizmet binasında yapılacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi