İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ

İpekyolu Belediyesi tarafından, “Kültür Sanat Günleri” projesinin ilk ayağı olarak, fotoğrafçılık eğitimi verileceği açıklandı.

VAN 23.03.2017 17:33:38 0
İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Belediyesi ve Van Fotoğrafçılar Derneği işbirliği ile “Kültür Sanat Günleri” adı altında fotoğrafçılık eğitimi verilecek. 

Günümüzün en popüler hobilerinden biri olan fotoğrafçılıkla ilgili kişilere fotoğraf eğitimi düzenlemek amacıyla büyük bir fotoğraf firmasını Van iline getirerek, halka tanıtım yapmasını sağlamak amacıyla 26 Mart Pazar günü saat 11.00’da Şişli Öğretmen Evi’nde bir program düzenlenecek.  

Programda Fotoğraf Dergisi editörü ve imtiyaz sahibi Ömer Serkan Bakır ile uluslararası fotoğrafçı Mustafa Seven’in vereceği fotoğraf eğitimi tüm halka açık ve ücretsiz olacağı belirtildi. 

Söz konusu etkinlikle ilgili İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yerel ve ulusal basında farkındalık sağlamak ve Van ilinin kültürel etkinlikler kapsamında Vanlı vatandaşlarımıza hizmet sunmak amacıyla 24 Mart tarihinde ilimize gelecek konuklarımıza Van’ın tarihi ve kültürel yerlerinde fotoğraf çektirilecek.Bu fotoğraflar dergilerde kullanılacak ve bir buçuk milyon takipçiye sahip Mustafa Seven sosyal medya hesabı (instagram) üzerinden paylaşılacaktır.” denildi. İLKHA

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK EĞİTİMİ