İpekyolu Belediyesi'nden ahır ve ağıl sahiplerine tebligat
Van’ın İpekyolu Belediyesi, bazı mahallelerde bulunan toplam 220 işletmeye; ahır ve ağıllardaki faaliyetlerini 60 gün içerisinde sonlandırmaları için tebligat gönderdi.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada; daha yaşanılır, güzel ve temiz bir çevre oluşturma hedefi için gerekli adımların atılmaya devam ettiğini bildirdi. Açıklamada, “Şehrimizin büyümesi ile şehir merkezinde kalan hayvancılık işletmeleri, gerek yaydıkları kötü koku, gerekse katı ve sıvı atıklarını kontrolsüz bir şekilde bırakmaları nedeniyle ciddi bir çevre kirliliğine neden olmaktadır. Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın da sağlığını tehdit eden ve yoğun şikayetlere neden olan söz konusu işletmelerle ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çevre mühendisleri, zabıtalar ve eğitim bilgilendirme uzmanlarından oluşan ekipler, ilgili işletmelere giderek faaliyetlerini sonlandırmaları konusunda yasal uyarı ve tebligatları yaptılar. Bu kapsamda Yalı, Buzhane, Hacıbekir ve Halilağa mahallelerinde bulunan toplam 220 işletmeye ahır ve ağıllardaki faaliyetlerini 60 gün içerisinde sonlandırmaları için gerekli tebligatlar yapılmıştır. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güzel bir çevre bilinciyle yaşamasına yönelik çalışmalarımız aralıksız sürecek ve gerekli önlemler alınmaya devam edilecektir” denildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 18:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
1
Kaymakam Çiçekli, muhtarlarla bir araya geldi
2
Küçük Şeyler Deyip Geçelim mi?
3
KÜRTLERİN RİSKLİ BAĞIMSIZLIK RÜYASI
4
MANSUR’UN TANRILAŞMA VE ŞEYTANLAŞMA SERÜVENİ.
5
Türkiye, hangi gerekçeyle savaş ilanı sayabilir?
6
Merkel, Luther gibi bizi “Deccal” mi zannediyor!
7
Bir çığlığın yankısı
8
25 Eylül referandumu savaş sebebi midir?
9
Teoride Olduğu Gibi Pratikte De Adaletin Olması...
10
Sağlıkçılar bayramda mesai yapacak
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:42

GÜNEŞ
07:10

ÖĞLE
12:07

İKİNDİ
14:33

AKŞAM
16:54

YATSI
18:16
SIRADAKİ HABER
aile gecimini o şekilde sağlıyorsa ne olacak bizlerde şehirde hayvan olmàsi taraftari değiliz fakat onlari düşünmek lazım çünkü sadece süt satarak gecinen aileler var