İntihara soruşturma açıldı

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Karagündüz köyünde silahla yaşamına son veren 16 yaşındaki Güneş Kuşçi isimli genç kız olayı ile ilgili olarak savcılık soruşturma başlattı.

VAN 30.04.2014 11:19:09 0
İntihara soruşturma açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Haber: Adil HARMANCI

Karagündüz köyündeki evinde 27 Nisan akşamı babasına ait pompalı tüfekle yaşamına son veren Güneş Kuşçi isimli genç kızın otopsi işlemleri yapıldıktan sonra köyünde toprağa verildi.
Genç kızın, evdeki herkesin yattığı bir sırada babasına ait pompalı tüfeği çenesinin altında tutmak suretiyle intihar ettiği, üzerinde de bir cep telefonu ve 50 TL para çıktığı öğrenildi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Genç kızın olay günü bir grup köylü ile birlikte kırsal alana pancar toplamaya gittiği belirtilirken, savcılık da olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında köy karakolunun o gün genç kızla birlikte pancar toplamaya giden tüm köylülerin ve ailesinin ifadesine başvurduğu belirtildi.

HER İHTİMAL DEĞERLENDİRİLİYOR
Öte yandan otopsi sonuçlarının 15 gün içinde açıklanacağı belirtilirken, intihar olayı ile ilgili olarak tecavüz ihtimali dâhil tüm ihtimallerin üzerinde durulduğu öğrenildi.
Ayrıca babası çobanlık yaparak geçimini sağlayan ve yoksul bir hayat süren genç kızın üzerinde cep telefonu ve para çıkması da dikkat çekici bulunuyor.

Olayla ilgili olarak gözaltında tutulan olmadığı da öğrenildi.

KADINLARDAN TAZİYE ZİYARETİ
Olayın duyulması üzerine Van Kadın Derneği üyesi kadınlar köye giderek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Dernek üyeleri, annenin olay sırasında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldığına ve ailenin büyük bir şok yaşadığına dikkat çekti.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -Adil Harmancı