İnan: Evlilik Fuarı marka olacak

New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, Van’da 19-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Evlilik Fuarı’nın yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “İnşallah Evlilik Fuarı’nı marka fuar yapaca?

VAN 23.04.2018 19:54:16 0
İnan: Evlilik Fuarı marka olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İlkini gerçekleştirdikleri 1.Van Evlilik ve Hediyelik Eşya Fuarı’nın yoğun katılımla sonlandığını anlatan New İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan, “Üç gün boyunca defilelerin, kına organizasyonlarının, folklor gösterilerinin ve canlı müziğin yapıldığı fuarımıza yoğun katılım oldu. 2500 kişinin katıldığı çekilişte birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

    On binlerin katılımıyla çok verimli ve çok güzel bir fuar geçirdik. Hedefimiz önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı çok daha profesyonel bir fuar gerçekleştirmektir. Sürekli üzerine katarak EV'lilik Fuarını marka fuar yapmaya çalışacağız” dedi.

    Sloganlarının ‘VAN'I FUARLAR ŞEHRİ YAPACAĞIZ’ olduğunu söyleyen Faysal İnan, kendilerine destek olanlara teşekkür ederek, “Bizden desteğini esirgemeyen başta Valiliğimiz olmak üzere ,Büyükşehir Belediyesi. Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, DAKA. KOSGEB, Tümsiad, Müsiad ve Vişad'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tüm katılımcı firmalarımıza, bizi yalnız bırakmayan ziyaretçilerimize ve benimle gece gündüz yoğun emek harcayarak çalışan ekibime de teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. 

antalya escort kızlar