İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı…

Birlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Sancaktepe ve Balıkesir Karesi Belediyesi işbirliğiyle İlimiz Tuşba ilçesi Ocaklı Köyü öğrencilerine kardeş il projesi kapsamında kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.

VAN 17.03.2015 18:15:19 0
İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Sancaktepe ve Balıkesir Karesi Belediyesi işbirliğiyle Tuşba ilçesi Ocaklı Köyü öğrencilerine kardeş il projesi kapsamında düzenlenen kırtasiye malzemesi dağıtımına İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Sancaktepe ve Balıkesir Karesi Belediyesi temsilcileri, Birlik Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti yetkilileri katıldı.
Düzenlenen programda Ocaklı Köyü öğrencilerine kardeş il projesi kapsamında düzenlenen kırtasiye malzemesi dağıtımında renkli görüntülere sahne olurken öğrencilerin mutlulukları dikkatlerden kaçmadı. Dağıtılan kırtasiye malzemelerinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, bu tür yardımların köy okullarındaki öğrencileri bir nebze olsun sevindirdiğini ve katkıda bulunduğunu söyleyerek “Bu örnek davranıştan dolayı Sancaktepe ve Balıkesir Karesi Belediyesine, Birlik Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti yetkililerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi