İlhan: Vanspor, herkesin ortak değeridir

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, son günlerde yönetim kriziyle gündemde olan Vanspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İlhan, Vanspor’un kimsenin küçük siyasi hesaplar adına reklam aracı olarak kullanacağı bir kulüp o

VAN 13.11.2021 12:22:54 0
İlhan: Vanspor, herkesin ortak değeridir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Haftalık olarak kent ve ülke gündemiyle ilgili basın toplantılarını sürdüren Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, bu hafta Vanspor’da yaşanan yönetim krizine değindi. Başkan İlhan, yapılan açıklamaların ve ortaya atılan iddiaların Vanspor’u olumsuz etkilediğini belirterek, Vanspor’un şehirdeki herkesi buluşturacak en önemli ortak değerlerin başında geldiğini ifade etti.

İldeki tüm sporseverleri Vanspor’un etrafında kenetlenmeye davet eden Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Vanspor’un sadece başarılarıyla, şehre kattığı heyecanıyla gündemde olması gerektiğini söyledi.

“VANSPOR KİMSENİN KÜÇÜK SİYASİ REKLAM ARACI OLMAMALIDIR”

Vanspor’daki yönetim krizini gündeme taşıyan Başkan İlhan, “Vanspor ilk haftalarda galibiyetleriyle gündemdeyken, ne yazık ki bugünlerde yönetim kriziyle gündemdedir. Oysaki Vanspor sadece ve sadece başarılarıyla, şehre kattığı heyecanıyla gündemde olması gerekir. Vanspor 90’lı yıllarda ligde şampiyonları belirleyecek kadar etkili ve başarılıyken, son yıllarda özellikle sık sık yapılan kongreler ve sürekli başkanın istifa ettim, ediyorum şeklinde ki tehditleriyle ilimiz gündemini meşgul etmiştir. Geçtiğimiz hafta Vanspor kulüp başkanın istifası ve sonrasında yöneticilerinin birbirleriyle ilgili ortaya attığı iddialar kulübe zarar vermekten başka bir şey değildir. Bu tarz iddialar başta yöneticilerin itibarını zedelemekle beraber Vanspor’umuzu da olumsuz olarak etkilemektedir. Vanspor şehrimizde ki herkesi buluşturacak en önemli ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Vanspor kimsenin küçük siyasi hesaplar adına reklam aracı olarak kullanacağı bir kulüp olmamalıdır. Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Vansporun mevcut yönetiminin son yıllarda yaşananları göz önünde tutarak ivedi olarak bir çağrı yapmak suretiyle yeni üyeler ve kongre delegeleri belirlemeli ve akabinde kongre sürecini başlatmalıdır” dedi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz