İlahi Ses Sanatçılardan İLKHA`ya Ziyaret

İslami müzik piyasasının tanınmış sanatçılarından Remzi ve Derviş Madsor İlke Haber Ajansı Van Temsilciliği`ni ziyaret etti.

VAN 7.10.2012 16:34:52 0
İlahi Ses Sanatçılardan İLKHA`ya Ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Birbirinden güzel yorumlarıyla İslami müzik piyasasında yer edinen sanatçı Remzi ve Derviş Madsor İlke Haber Ajansı Van Temsilciliği`ni ziyaret etti. İslami bir düğüne katılmak üzere Van`a geldiklerini söyleyen sanatçılar, İslami medyanın önemine dikkat çekti.

Medyada bilgi kirliliğinin had safhada olduğunu belirten Sanatçı Derviş Madsor, "Yalan dolanlarla dolu medyada yapılan haberleri ifşa eden, Müslüman halkımızı yalan ve münker haberlerden muhafaza eden, insanları hakka davet eden haber ajanslarımızın olması bizi çok sevindiriyor" dedi.

Van`daki gezileri sırasında manevi bir atmosfer yaşadıklarını dile getiren Madsor, "Van`ın âlim ve evliyaların şehri olduğun hissettim. Özellikle tesettürüne bağlı bacılarımızı ve sabah ezanında bile namazını cemaatle kılan gençleri, vaaz veren değerli imamları görünce duygulu anlar yaşadık. Bölgemize has olan sıcakkanlılık ve misafirperverliği burada da gördük. İslami sivil toplum kuruluşlarının ve yardımlaşma derneklerinin yaptıkları çalışmalar da bizi çok sevindirdi" dedi.

"Müslümanların Gözü Kulağı Oluyorsunuz"
İnsanların İslami müziğe duyduğu ihtiyaç kadar İslami yayın yapan gazete ve ajanslara da ihtiyaçı olduğuna dikkat çeken Sanatçı Remzi, "Aslında bizler, aynı mesleği icra ediyoruz. Bizler de hakkı söylemeye çalışıyoruz, sizler de hakkı söylemeye çalışıyorsunuz. Sadece aradaki fark; bizler dilimizle, sizler elinizle ve kaleminizle bunu yapıyorsunuz. Müslümanlar bugün, dezenformasyonla karşı karşıya. Bunun için sizin gibi medya kuruluşlarına büyük hizmetler düşüyor. Tabiri caizse, Müslümanların gözü kulağı oluyorsunuz. Müslümanların, yalan haberlerden dolayı hataya düşme ihtimali sizin gibi kuruluşların sayesinde ortadan kalkıyor. Rabbim cümlemizi muvaffak eylesin. Bizi de ağırlayan Van halkına çok teşekkür ediyoruz" dedi. (Fırat Arslan-İLKHA)