“İktidar partisinin listesine bakılırsa iddiaları yok“

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Yapılan açıklamada, Ak Parti'nin Van'daki aday listesinin tartışıldığı ve Van'da iddialarının olmadığı öne sü

VAN 17.04.2015 16:42:20 0
“İktidar partisinin listesine bakılırsa iddiaları yok“
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Yazılı açıklamada, "Saadet Partisi olarak teşkilatlarımız ve bize gönül vermiş binlerce kardeşimizle 25. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Türkiye'nin dört bir tarafından Genel Merkezimize binlerce aday adayımız başvuruda bulunmuş olup, yoğun çalışmalar neticesinde davamıza ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ettiğimiz aday listelerimiz oluşturulmuştur. Van'ın geleceği için teşkilatımızla beraber Milletvekili adayları olarak tüm gücümüzle çalışmaya hazırız" denildi. 

          "TEMSİL SORUNU OLMAYAN TEK LİSTE SP'NİNDİR"
          Açıklamanın devamında "Van milletvekili aday listelerine bakıldığında temsil sorunu olmayan tek liste Saadet Partisinin listesidir. Saadet Partisi yaptığı çalışmalar, öneriler ve uyarılar ile Van'da geçen seçimlerde en fazla oyu alan iki siyasi partiden daha fazla çalışmış ve toplumun meselelerine  daha duyarlı bir siyasi yol izlemiştir. Saadet Partisi Van Milletvekili Aday listesindeki hiçbir arkadaşımızın tanınma sorunu yoktur. Diğer partilerdeki gibi toplumun tanımadığı isimlerden değil, Van halkının yüreğinden çıkıp gelmiş adaylar listemizde yer bulmuştur. Özellikle iktidar partisinin aday listesi üzerindeki kamuoyu önünde yaşanan tartışmaları görünce, iktidar partisinin Van'da ki iddiasının olmadığını görmekteyiz. Bugün AKP teşkilatlarından partimize doğru yoğun bir teveccüh yaşanmaktadır. İktidarda olma sorumluluğu görmezden gelinerek, şahsi gelecek hesapları peşinde aday listesi belirleyenlere karşı Van halkı da Saadet Partisinin iktidarı çatısı altında gereğini fazlasıyla yerine getirmek için sabırsızlanmaktadır. Bünyesinden nice iktidarlar çıkaran Milli Görüş geleneğinin asıl sahibi olan Saadet Partisi, geneldeki ve yerel yönetimlerdeki iktidar gücü ile Van halkına dayatılan toplumsal karşılığı olmayan aday listelerine karşı temsil sorunu olmayan ve herkesin kendini ifade edebileceği en doğru adrestir. Van üzerinden hesapları olan, kendi siyasi gelecekleri için Van'ı arka plana atmaktan bir an olsun geri durmayacaklarına emin olduğumuz yönetme ve iktidar sorumluluğu emanet edilmiş siyasi partiler ve siyasetçilerin bilmesini isteriz ki; Saadet Partisi var oldukça, Van Sahipsiz Değildir" ifadeleri yer aldı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi