İKİNCİ YARIDA BASKI ARTTI

Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Sandıklıspor'u 90 + 3'ncü dakikada bulduğu golle 1 – 0 mağlup etmeyi başardı.

VAN 5.09.2015 18:31:33 0
İKİNCİ YARIDA BASKI ARTTI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Umut TARHAN

Lige Tavşanlı Linyitspor galibiyeti ile başlayan ardından deplasmanda Dardanelspor'a mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 3. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Sandıklıspor'u mağlup etmeyi başararak puanını 6'ya yükseltti.

TFF. 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, bugün kendi sahasında konuk ettiği Sandıklıspor karşısında zorlansa da sonuçta kazanmayı bildi.

Van Büyükşehir Belediyespor sahaya Selçuk Aslan, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Orhan Pala, Salih Tunar, Ömer Yıldız ve Murat Berge ilk 11'i ile çıkarken, konuk ekip Sandıklıspor ise sahaya Alptekin Teytey, Barış Çetin, Hasan Dülgeroğlu, Eren Yıldırım, Sinan Akaydın, Emrah Şenol, Mehmet Balban, Emre Bayram, Salih Seyis, Gökhan Karali ve Savaş Doğan ilk 11'i ile çıkmayı tercih etti.

Maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun oynadı. Zaman zaman gol yollarının denendiği mücadelede sonuç alınamayınca taraflar soyunma odasına 0 – 0 beraberlikle gitti.

İKİNCİ YARIDA BASKI ARTTI

Maçın ikinci yarısına ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor daha istekli başladı. Henüz ikinci yarının başlarında etkili ataklar geliştiren Van Büyükşehir Belediyespor rakip takım defansına zor anlar yaşatmaya başladı. En azından deplasmandan 1 puanla dönmenin hesaplarını yapan Sandıklıspor ise zaman zaman tüm hatlarıyla defans yaparak, ara ara da kontra atakla çıkmayı denedi.

Van Büyükşehir Belediyespor etkili olduğu ikinci devrede tüm baskılara rağmen golü bulmakta zorlandı. Taraftarların da yoğun destek verdiği Van Büyükşehir Belediyespor ümidini kaybetmeden gol aramayı sürdürdü. Maçın normal süresi tamamlanınca maçın 0 – 0 bitmesi beklentisi ağır bastığı esnada  Van Büyükşehir Belediyespor etkili bir atak daha geliştirdi. Dakikalar 90 + 3'ü gösterdiğinde  Van Büyükşehir Belediyespor'un formda ismi Ömer Yıldız son sözü söyledi ve meşin yuvarlağı rakip kalelere göndermeyi başardı.

Ömer Yıldız'ın bulduğu golle birlikte Van Büyükşehir Belediyespor maçı 1 – 0 kazandı. 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftarlar da son dakikada gelen golle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Van Büyükşehir Belediyespor aldığı galibiyetle puanını 6'ya yükseltti.