İki önemli destek anlatılıyor

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantı ile 2018 yılı mali destek programlarını ilan etti.

VAN 5.01.2018 10:21:02 0
İki önemli destek anlatılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Bu kapsamda, “Çocuk ve Gençlerin Kalkınmaya Entegrasyonu Mali Destek Programı" ve "Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" şeklinde iki başlıkta mali destek programını açıklayan DAKA, Van'ın ardından bugün de Yüksekova'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.
Saat 10:00’da Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek toplantıda, katılımcılara “Çocuk ve Gençlerin Kalkınmaya Entegrasyonu Mali Destek Programı" ve "Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı" hakkında bilgiler aktarılarak, projelere kimlerin nasıl başvuru yapabileceği anlatılacak.
Programlara ilişkin başvuru rehberlerine ve detaylı bilgilere www.daka.org.tr internet sitesinden ulaşilabileceği belirtilirken, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, her iki Mali Destek Programının da bölgemizin ve ilimizin kalkınmasına, ekonominin ve beşeri sermayenin gelişmesine önemli katkı sağlayacak içerikte olduğuna işaret etti.
Çocuk ve gençler için olan destek programına, Kaymakamlıklar, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Aile ve Sosyal Politikalar, Kültür Müdürlükleri, Halk Sağlığı, yerel yönetimler, meslek kuruluşları, odalar ve sivil toplum örgütlerinin başvurabileceği belirtilirken, sanayi bölgeleri için olan programa ise, OSB Bölge Müdürlükleri, Küçük Sanayi Siteleri, İl Özel İdareleri, Belediyeler, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıklarının başvuru yapabilecekleri kaydedildi. Haber: Mürsel ÖNER

 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: